Over mij

009-Ellien_Welch-foto1 Wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, bepalen je richting. Wat je er mee doet bepaalt hoe je leven er uit ziet. Zo geldt dat ook voor mij.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als jeugdhulpverleenster, waar ik ervaring heb opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongeren. Hen ondersteuning bieden “wanneer het even niet lekker loopt” gaf betekenis aan mijn werk.

Als moeder van twee dochters heb ik van dichtbij meegemaakt dat het studiekeuzeproces tijd nodig heeft. Maar daarmee alleen red je het niet. Het is ook van belang om over jezelf na te blijven denken en met anderen in gesprek te gaan.

Door mijn werkervaring binnen de Nederlandse politieorganisatie (“Nee, niet als agente”) weet ik dat ik graag met mensen werk. Door kwesties van meerdere kanten te bekijken en belemmeringen te veranderen in mogelijkheden heb ik veel collega’s vooruit kunnen helpen.

De opleiding tot loopbaan- en studiecoach bracht mij zelfkennis. Inzicht in mijn eigen keuzes en ontdekken dat elke keuze mij iets heeft opgeleverd. Ook wanneer het niet altijd de juiste keuze was. De coaching technieken en kennis kan ik nu inzetten voor jou.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door in een traject ruimte te maken voor ontdekkingen. In drie a vier gesprekken is er aandacht voor jou en jouw ontwikkeling. De bijbehorende opdrachten bieden structuur en houvast. Bij elkaar geeft dit de richting om jouw keuze te bepalen.

Ben je op zoek naar iemand met wie je het over je studiekeuze wilt hebben? Wil je graag tot een studie komen die bij jóu past? Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Wil je weten wat anderen over mij zeggen: lees hier hun ervaringen.